ETT ÅR AV KÄRLEK

Ett år av Kärlek – Ett år av transformation för att förkroppsliga kvaliteten av kärlek i allt du är och allt du gör.

Det här är ett år för dig som längtar efter att läka relationen till dig själv genom arbete med ditt inre barn. För dig som längtar efter att få njuta av och blomma ut i din feminina sensualitet. För dig som längtar efter ett liv med högre medvetande, mer meningsfullhet och en starkare koppling till naturen. För dig som vill undersöka och uppleva det transpersonella, det bortom Jaget. För dig som vill ha verktyg att hantera ditt mind när de kastar in oss i negativa spiraler. För dig som har utmaningar med din sensualitet och sexualitet och vill känna dig hållen när du öppnar tillgången till denna kraft. För dig som inte kan vänta tills du äntligen får möta HELA dig själv i all kraft, sårbarhet och livskraft. För dig som längtar efter systerskap. För dig som är redo att comitta till, och tro på, att ett år av kärlek leder till ett liv i kärlek. Ett liv i kärlek som också innebär ett ansvarstagande att föra vidare denna frekvens av visdom och kärlek bortom dig själv.

“Att ge mig själv gåvan att lära känna mig, att se mig själv tydligare och att våga lyssna på och ledas av mitt inre är det smartaste och finaste jag gjort för mig själv. Genom att förstå vad som format min väg hit och vad jag själv har för kraft att leda mig själv framåt, bottnar jag mer i mig själv och i min livsresa mer än jag någonsin gjort. En ovärderlig investering som gett ovärderliga insikter, verktyg och vänskaper.” – Sabina

“Släpp kontrollen och fundera inte över vad som ska ske
– det kommer bli allt DU behöver.”

Vårt år tillsammans är uppdelat i tio moduler:

  1. Inre Barn-arbete –  utforskande av dig själv, din historia och dina mönster (Helgretreat i Ladan)

  2. Sacred Rage, vi lär oss att arbeta MED vår ilska – förstå och förkroppsliga hur nära passion, ilska och livskraft verkligen ligger varandra. (Heldag i Ladan)

  3. Ljusceremoni med plantmedicin – Sacred Rapéh (Heldag i Ladan)

  4. Mindset, att verka från olika frekvenser och de resultat vi får när vi kalibrerar in högre på skalan (Zoom)

  5. Vilja och manifestation (Heldag i Ladan)

  6. Sensualitet (Helgretreat i Ladan)

  7. Sexualitet (Heldag i Ladan)

  8. Gudinnan, ritualer och det cykliska i vår natur. (Heldag i Ladan)

  9. Det transpersonella (Heldag i Ladan)

  10. Sätta kärleken i arbete för att leda och skapa livet och karriären från hjärtat (Helgretreat i Ladan)

Inspelningar på väsentliga övningar finns tillgängliga hela året.

Mellan varje modul ses vi över Zoom för att integrera det vi lärt oss tillsammans. Dessa tillfällen är frivilliga.

Dessutom ingår en privat session med Åsa och en med Hanne-Lina per person och år.

“Ett år av kärlek, det är VERKLIGEN ett år av kärlek!”

Detta program är för dig som:

* Är redo för stor positiv transformation i ditt privata såväl som ditt professionella liv.

 

* Vill förkroppsliga och integrera HELA ditt väsen. Det inre barnet, den sensuella kvinnan, den visa kvinnan och det transpersonella bortom Jaget.

 

* Är redo att kavla upp ärmarna och göra jobbet som det innebär att linjera oss med kärlek, det är inte alltid en dans på rosor. 

 

* Vill utvecklas i systerskap, sida vid sida med andra kvinnor. Vi utvecklar nya vänskapsrelationer bortom vad som är möjligt att föreställa sig.

 

* Vill påbörja en förändring i ditt professionella liv in i meningsfullhet.

 

* Känner en skräckblandad förtjusning, men hör ditt hjärta viska “JA”. 

“Gör det för guds skull!!! För DIN egen skull. Gör denna investering för dig själv, ge denna gåva till dig själv.” – Lisa

Under ett år kommer vi att arbeta tillsammans för att läka och fördjupa kärleksrelationen till oss själva och allt runt omkring oss. Vi, Åsa & Hanne-Lina, har satt ihop den upplevelsebaserade självutvecklings kurs vi själva drömt om. Vi vill betona att det handlar om ut-veckling, om expansion. Hur kan du veckla ut dig själv, bortom dina försvar och begränsningar, och nå din högsta potential? Vilka försvar behöver du vara med och transformera så att du inte står i vägen för dig själv? Hur väcker du dig själv som en kvinna som står stadigt och grundat i kärlek, sensualitet och livskraft? Vi håller, stöttar, utmanar, speglar och bevittnar varandra under vår personliga process på vår väg tillsammans under detta år. Det är ovärderligt att knyta en sån typ av systerväv.

Din investering

Mejla oss gärna för mer information och för att påbörja anmälningsprocessen. Investeringen är av betydande sort både vad det gäller ekonomisk karaktär och energi. Det krävs dock inte omfattande tidsmässig investering så det går fint att kombinera med befintlig karriär och moderskap.

Tid

Oktober 2022 – september 2023

Bokning

Ansökan sker via mejl, för vidare samtal med Hanne-Lina & Åsa.

Exklusivt begränsat antal platser.

Mejla: karlek@ladanretreat.se

Vi som håller ditt space

Åsa Olsson – Samtalsterapeut, Parterapeut (IRT) och Kundaliniyogalärare.

Hanne-Lina – Mentor, Activator och Feminine Embodiment Teacher

Vittnesmål ”Ett år av Kärlek”

“Du ska välja dig själv! Detta är en stor kärlek till just dig som en kvinna. Var öppen och låt dig ledas till en magisk resa där du får upptäcka din styrka, din svaghet och din fantastiska kapacitet. På vägen träffar du andra som hjälper dig längs stigen som du inte visste du behövde men tro mig, det gör du! Give yourself the biggest gift!”
– Stella

“Var öppen för inför en livsresa – våga vara öppen och ta emot det som kommer oavsett vad det är. ju mindre förväntningar om resan, desto bättre”
– Josefin

“Det är ett fint sätt att på ett väldigt tryggt sätt återuppta kontakten med dig själv och ditt inre. det är fint att kunna återkoppla och uppleva så många olika faser och skiftningar med samma grupp kvinnor – att kunna ta vid där vi slutade gången innan. Vackert, tryggt och ljuvligt”
– Kristin

“Otroligt vackert att möta sig själv med denna cirkel av kvinnor som vittnen och bärande kraft.”
– Kim

“Släpp kontrollen och fundera inte över vad som ska ske – det kommer bli allt DU behöver.”
– Malin

“Ett år av kärlek, det är VERKLIGEN ett år av kärlek!”
– Sara

“Att ge mig själv gåvan att lära känna mig, att se mig själv tydligare och att våga lyssna på och ledas av mitt inre är det smartaste och finaste jag gjort för mig själv. Genom att förstå vad som format min väg hit och vad jag själv har för kraft att leda mig själv framåt så bottnar jag mer i mig själv och i min livsresa mer än jag någonsin gjort. En ovärderlig investering som gett ovärderliga insikter, verktyg och vänskaper.”
– Sabina

“Gör det för guds skull!!! För DIN egen skull. Gör denna investering för dig själv, ge denna gåva till dig själv.”
– Lisa