Mysteriet Människa –

Den själsliga aspekten av att vara Du, 30 sep – 2 okt

Vad vägleder dig genom livet? Vad inom dig lyssnar du till? Kan du urskilja vad som är i din sanna essens tjänst och vad som kommer från egot, personligheten, dina försvar, trauman och rädslor?

Välkommen till en helg att utforska detta – utforska din djupare, klarare, inre röst; den själsliga aspekten av dig som människa. Här får du vara i en miljö där du tryggt kan utforska djupen inom dig själv i en gemenskap av andra likasinnade. Att låta oss navigeras av vår inre, autentiska kompass gör stor skillnad i upplevd livskvalitet.

Under ett par dagar kommer vi tillsammans på olika sätt, med olika verktyg och metoder utforska det transcendentala, det transpersonella – det bortom materia och kroppsligt mänskliga.

Vi tar hjälp av Naturen & Skogsbad för grundning och påminnelse, av Ljud & Vibration för läkning och helande, av Guidad Visualisering för djupare möte med dig själv, av Hästarna för att guidas till närvaro och intuition, av Eldceremoni för rensning och rening, av Yoga och Meditation för klarhet och transcendens.

Låt dig guidas till sfärer och dimensioner långt bortom och på samma gång djupt inom Dig.

Röster från tidigare deltagare:

”Ladan är en plats som omfamnar mig och där jag hittar hem till mig själv. Här känner jag känner mig hållen och trygg att utforska och gå på djupet. Jag blir grundad och fylld av energi. Det är ett space som väcker hopp och kärlek ~ till mig själv och till världen.”

”Ladan är ett av det vackraste och mest unika tempel jag fått möjligheten att uppleva. En oas som inte liknar någon annan retreat plats jag varit på. Jag blickar tillbaka och längtar genast dit igen. Känslan av att komma hem och samtidigt göra en lång resa. En plats som senast lämnade mig med känslor av expansion, kraft och harmoni.”

I Ladan bor du i vacker, rofylld miljö, serveras fantastisk vegansk mat lagad av vår kock Malin på Spirit food. Du har möjlighet att njuta av Hamam och bastu. Ladan ligger 45 minuter från Stockholm vid sjön Sparren, med egen badstrand, nära till magisk natur och hagar med Islandshästar.

För att få möjlighet att verkligen landa inåt är vi i tystnad under hela retreaten. Det kommer finnas tid för delning. Ladan är även en mobilfri zon, så du lämnar in din telefon vid ankomst.

Inga tidigare erfarenheter av hästar krävs. Det handlar här inte om ridning av hästarna, utan kortare samvaro, närvaro och frivillig beröring. Hästar är ett mycket känsligt och inkännande djur, som kan hjälpa oss nå de kvaliteter i oss själva.

Tid

Fredag kväll 30 september – söndag lunchtid 2 oktober

Din investering

6.000kr, Original pris

För studerande, sjukskrivna och arbetslösa, samt för dig med ansträngd ekonomi finns rabatterat pris, vänligen mejla för mer info.

Pris inkluderar alla sessioner, fantastisk vegansk mat, Hamam-bad & bastu, delat sovrum med person av samma kön, lakan, morgonrock & handdukar.

Bokning

Mejla: info@ladanretreat.se.
En anmälningsavgift på 1.000kr för att boka plats. Resterande belopp betalas en månad innan retreaten.

Avbokningspolicy

Anmälningsavgiften på 1.000kr betalas ej tillbaka vid avbokning, annars fri avbokning till en månad innan retreat. Därefter återbetalas 70% av avgiften vid sjukdom.

Vi som håller ditt space

Huvudlärare:

Åsa Olsson – Samtalsterapeut (inom transpersonell psykologi), Parterapeut (IRT) & Kundaliniyogalärare

Guide för Ljudresorna under helgen:

Jonas Pettersson – Musiker, Gong Master, Leg. Psykolog & Parterapeut (IRT)