Inre läkning & Islandshästar 20-21 maj

Välkommen till en helg för dig att landa inåt, mjukna in i självkärlek och självomsorg. I djupa energiarbeten skapas möjligheten att möta dig själv med en större autenticitet och närvaro, för att nå expansion och möjlighet att starta en inre läkeprocess.

Detta är en helg som handlar om att återknyta kontakt med naturen och därigenom dig själv. I meditation och i samvaro med hästarna fördjupar du kontakten med dig själv och naturen. Vi kommer ta hjälp av våra magiska Islandshästar som bor på Näs Gård. Med hästarnas hjälp kommer vi att öva närvaro genom meditation och beröring. I samvaro med hästarna har vi chans att lära och bli påminda om varandets konst. Detta är en retreat med fokus på ett djupt inre arbete, ett möte med dig själv. Hur kan du bättre lyssna på din inre röst? Vad behöver du läka för att leva ett friare liv? Vad behöver du släppa taget om? Vad behöver du öppna upp för?

Med hjälp av guidade inre visualiseringar, hästarna, naturen, eldceremoni, reningsritual i Hamam, möjlighet till sacred Rapéh, Kundaliniyoga och meditation guidar jag dig in i mötet med Dig.

Med fokus på hjärtchakrat utför vi Kundaliniyoga & meditation på mornarna. Låt dig guidas hem, in till dig. Det är den utgångspunkten du behöver för att skapa det liv du önskar.

För att få möjlighet att verkligen landa inåt är vi i tystnad under hela retreaten. Jag uppmuntrar dig även att lämna in din telefon vid ankomst. Det kommer finnas tid för delning.

Inga tidigare erfarenheter av hästar krävs. Det handlar här inte primärt om ridning av hästarna, utan samvaro, närvaro och beröring. Hästar är ett mycket känsligt och inkännande djur, som kan hjälpa oss nå de kvaliteter i oss själva.

Tid

Fredag kväll 20 maj– söndag lunchtid 22 maj

Din investering

6.000kr, Original pris

För studerande, sjukskrivna och arbetslösa, samt för dig med ansträngd ekonomi finns rabatterat pris, vänligen mejla för mer info.

Pris inkluderar alla sessioner, fantastisk vegansk mat, Hamam-bad & bastu, delat sovrum, lakan, morgonrock & handdukar.

Bokning

Bokad plats sker vid full betalning. Exklusivt begränsat antal platser. Mejla asa@terapiasaolsson.se

Vid sjukdom

Vid sjukdom med läkarintyg sker 70% återbetalning av avgiften. I övrigt är anmälan bindande!

Jag som håller ditt space

Åsa Olsson – Samtalsterapeut, Parterapeut (IRT) & Kundaliniyogalärare