Parhelg – Imago, 25-27 mars

Vill du och din partner utveckla och fördjupa er relation?

Vill du bli bättre på att identifiera och kommunicera dina behov så att du kan ta fullt, moget ansvar för det som är ditt?

Vill du lära dig konkreta och effektiva metoder för att kunna ge din partner just det stöd hen behöver?

Vill ni öka er självkännedom i nära samarbete med varandra?

Imago Relationsterapi (IRT) är en terapiform som sätter parets kontakt i centrum. Utöver behandling av enskilda par har skaparna av IRT tagit fram en metod för att arbeta med par i grupp, en workshop som kallas “Getting the love you want”. Det är en intensiv helg där fokus ligger på att stärka kontakten i paret, och att förstå destruktiva mönster; hur just det som blir utmanande för er innebär fantastiska möjligheter till läkning. Föreläsningar varvas med praktiska övningar som de enskilda paren gör.  Efter workshopen kan de flesta par själva använda sig av de tekniker vi går igenom.

Imago Relationsterapi vilar på förståelsen att de nära relationerna, och i synnerhet den nära kärleksrelationen, innehåller unika möjligheter till läkande och växande. I de nära relationerna väcks våra smärtsamma tidigare erfarenheter till liv, ofta utan att vi är medvetna om att det händer. Så länge vi är omedvetna om vad som sker är risken stor att vi upprepar gamla sårande mönster. Det är ofta frustrerande, stundtals plågsamt, och ibland går det så långt att vi börjar tvivla på hela relationen. Samtidigt rymmer just denna aktivering av gamla sår fantastiska möjligheter. Tillsammans med en kärleksfull partner som lyckats förstå vad vi brottas med, och som bakom vardagsgnabb och frustration faktiskt vill vårt bästa, kan vi läka våra sår och veckla ut vår inneboende potential.

Din investering

Mejla för mer info.

Pris inkluderar alla sessioner, fantastisk vegansk mat, Hamam-bad & bastu, dubbelrum för er två, lakan, morgonrock & handdukar.

Tid

25-27/3- 2022

Bokning

Mejla: asa@terapiasaolsson.se

Vi som håller ditt space

Jonas Pettersson – Musiker, Gong Master, Leg. Psykolog & Parterapeut (IRT)

Åsa Olsson – Samtalsterapeut, Parterapeut (IRT) och Kundaliniyogalärare.