Tid för inre utforskande, liksom tid för gemenskap
– mötet, både det inre och det yttre.

”Att läka tillsammans med andra är sårbart men så kraftfullt. Insikten i att vi läker oss själva och varandra samtidigt. Den här kursen är den finaste gåvan jag har gett till mig själv. Jag önskar alla en sådan upplevelse, det skulle förändra världen.”

Retreats

Ledorden för Ladans interiör är skönhet, renhet och enkelhet. Det rena och enkla gör att du förhoppningsvis kan stanna hemma i dig själv utan yttre distraktion. Alla rum blickar ut i den natursköna omgivningen. Sjön Sparren med egen strand finner du bara några meter bort. Templet, där allt arbete sker, inger en känsla av expansion, ljus och frihet med sin höga, tempellika rymd. Tempelkänslan återfinns även i Hamamet, där vi möts i reningsritualer.

“Ladan är en retreat-plats helt i sin egen klass. Ingenting har lämnats åt slumpen, varje detalj är magisk, otroligt vacker och genomarbetad.”

 

Rummen

”Ladan och dess omgivning är en av de mest magiska, transformerande och ljusfyllda platser jag har haft äran att få uppleva och ta del utav.”

Vila

”Ladan är en plats som omfamnar mig och där jag hittar hem till mig själv. Här känner jag mig hållen och trygg att utforska och gå på djupet. Jag blir grundad och fylld av energi. Det är ett space som väcker hopp och kärlek – till mig själv och till världen.”

Templet

”Ladan är ett av de vackraste och mest unika tempel jag fått möjlighet att uppleva. En oas som inte liknar någon annan retreat-plats jag varit på.”

 

Hamam

”Ladan är sannerligen en oas strax utanför Stockholm som du inte vill missa.”

Natur